Kategorier
Blog Flipped Learning Video Web2.0

Del skærm gratis og nemt

Jeg har lige skrevet lidt om hvordan man i fællesskab kan se en video fra internettet og kom til at tænke på at man jo godt kan arbejde sammen visuelt uden at sidde ved den samme computer.

I kender det sikkert allesammen…
Onkel Gunnar skal have ordnet et eller andet på sin computer, fætter Finn det samme og så hænger de i telefonen.
Ofte er det nemme enten at gøre det selv eller at vise hvordan man gør det… Til det kan man benytte sig af alskens programmer der skal installeres, konfigureres og ordnes på en eller anden måde. Men… hvis nu Gunnar ikke kan klare den almindelige håndtering af computeren, så dur det nok heller ikke med installation af LogMeIn og TeamViewer og hvad det eller shedder det altsammen.

Heldigvis kan det gøre nemmere, nemmere og nemmere 🙂

ScreanLeap tillader en bruger at dele og/eller overtage en andens “skærm”. Dette endda helt uden at der skal installeres noget, betales noget. Det eneste man skal gøre er at acceptere at browseren kører lidt java og så kan man ellers dele link til vedkommende som man vil samarbejde med. Supernemt og supersmart…

 

QuickScreenShare er i samme boldgade. Ind på adressen og så ellers dele. Man skal ikke registrere sig, man skal ikke betale og man skal bare smile og nyde at skidtet virker på tværs af platforme, uanset om vi taler Mac, Windows eller Linux.

Se en lille videforklaring her:

Nu mangler vi bare at kunne gøre det samme på mobile platforme og smartphones – er der nogen der har gode idéer eller gode services?

 

-Peter

Af Peter Holmboe

Teacher, media and tech-nerd, father, husbond and generally very happy :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
%d bloggers like this: