Kategorier
Blog

Skabelon til logbog

Jeg har tidligere skrevet lidt om portfolio og logbøger her på siden og har med basis i dette arbejdet en smule videre.

Hvis man har lyst til at bruge, så har jeg lavet en logbogs-skabelon.
Med fare for at være ualmindeligt gammeldags, så er skabelonen lavet i et Word-dokument med faste og foruddefinerede indholdspunkter. For at lette navigationen i dokumenter har jeg givet hver overskrift et link, som er placeret i toppen af dokumentet.

Tanken er at eleverne/kursisterne eller de studerende kan tage udgangspunkt i dokumentet og derudfra arbejde med deres logbog.

Jeg er klar over at et Word-dokument ikke er så fancy-smart-hipt, men til min brug har det denne gang været meningsfyldt at fravælge en teknisk løsning, som indarbejder internet, Web2.0 og alt muligt andet sjovt.

Jeg håber at andre end jeg kan gøre brug af det til noget fornuftigt – god fornøjelse!

Du kan finde skabelonen her: Logbog.

-Peter

Af Peter Holmboe

Teacher, media and tech-nerd, father, husbond and generally very happy :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.