Kategorier
Blog

NNU 2023

Underviseren som læremiddelproducent

Sæt allerede nu et kryds i kalenderen!

NNU – Netværk for Netbaserede Uddannelser har fastsat dato for næste års konference. Det bliver d. 20. april og det kommer til at foregå hos UC SYD i Kolding.

Titel i år er: “Underviseren som læremiddelproducent” og du kan både deltage helt traditionelt, som konferencedeltager, men også som oplægsholder – det synes jeg at du skal benytte dig af!

Vi bruger digitale læremidler og værktøjer, og stadig større mængder af ressourcer investeres i at udvikle didaktiske designs, hvor teknologierne ikke kun spiller en understøttende rolle f.eks. i relation til kommunikation, samarbejde, videndeling og evaluering, men hvor teknologierne i lige så høj grad bruges til at nytænke og skabe fagligt indhold, f.eks. i form af instruktionsvideoer, interaktive og brugergenerede materialer.

Årets NNU Konference 2023 skriver sig ind i en generel diskussion om digitale teknologiers plads i undervisningen på professionsuddannelserne og vi ønsker med årets tema at stille skarpt på didaktiske designs, hvor vi inviterer til perspektiver på temaet og ønsker at få indblik i både praktiske og forskningsmæssige vinkler herpå.

Se mere på https://nnu.dk/call-nnu-2023/ og send meget gerne dit bidrag!

Af Peter Holmboe

Teacher, media and tech-nerd, father, husbond and generally very happy :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »