Kategorier
Blog

Digital skrivedidaktik

Skrivning af digitale tekster og skrivning i digitale miljøer kræver nye praksisformer og dermed nye didaktiske overvejelser og ny didaktisk viden.

Er du klar til at blive inspireret og få perspektiver på det at fremstille og forstå digitale tekster?

Deltag i webinar hos FLUID!

Jeg er med i bestyrelsen hos FLUID – Foreningen for fleksibel uddannelse i Danmark og med mellemrum udbydes i dette regi webinarer og andet godt. Jeg har været med til at arrangere ét webinar, som ligger mit hjerte nær – både fordi jeg mener at emne er relevant og interessant, men no i særdeleshed fordi jeg for et par år siden var med til at skrive bogen, som webinaret læner sig op ad.

Lyder det interessant?
Så læs videre…

Mandag d. 28. november kl. 13.30- 15.00 har vi 3 spændende oplægsholdere på programmet.

I dette webinar sætter vi fokus på en række spørgsmål og giver en række bud på svar inden for det at fremstille og forstå digitale tekster.
Webinar tager afsæt i bogen “Digital skrivedidaktik” og du kan læse mere om bogen her: https://www.akademisk.dk/digital-skrivedidaktik og bogen kan naturligvis lånes på biblioteket.

Jens Jørgen Hansen (SDU) vil med afsæt i bogens kap. 1 fokusere på det digitale skriftlighedsbegreb og give et indledende overblik og se på om den digitale udvikling stiller nye krav til udvikling af elevernes skrivekompetencer.

Rikke Denning Christoffersen (UC SYD) vil konkretisere og eksemplificere skrivedidaktisk refleksion via det didaktiske greb SATsER, som hun også beskriver i bogens kap. 5.

Lisbeth Koertz (Tietgenskolen) vil med afsæt i bogens kap. 6 af Peter Holmboe, fortælle hvordan og hvorfor hun iscenesætter det udvidede tekstbegreb, hvor hun sætter sine elever til at “skrive med video”.

Tilmelding

Deltagelse er gratis for ansatte ved UC SYD og gratis for studerende, som har interesse for at deltage.

Tilmeld dig her: https://www.fluid.dk/tilmeld/

Af Peter Holmboe

Teacher, media and tech-nerd, father, husbond and generally very happy :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »