Kategorier
Blog

Velkommen tilbage fra sommerferie!

SkriveMåske har du brugt din sommerferie på kolde is og kolde dukkerter, måske har du sovet længe og måske har du læst en af de nyeste krimier. Måske endda du har ligget på stranden og læst om Flipped Learning?

Vi har brugt en del af vores sommer på at lave indhold til hjemmesiden.
Hvis du besøger siden med ressourcer, så vil du opdage at der ligger en del nyt. Her er skabeloner, instruktive videoer, forklarende videoer og materiale, som du kan bruge enten i din forberedelse eller sammen med dine elever. Gå endelig på opdagelse og se om der er noget du kan bruge!

Derudover har vi lavet en side under menupunktet “Udgivelser”, som indeholder andre mennesker opgaver. Opgaver som vel at mærke handler om og har FLipped Learning som omdrejningspunkt. Indtil nu ligger der ikke så mange, men vi vil fortløbende præsentere andres gode tanker, idéer og refleksioner her.

Derudover så har vi i dag d. 17. aug. 2015 udsendt vores første nyhedsbrev. Inden udgivelsen af vores første bog påbegyndte vi en mailliste, hvor folk kunne skrive sig op, hvis de ville have besked når bogen udkom. Listen er altså indtil nu kun blevet benyttet en enkelt gang til dette formål. Dengang lovede vi at der skulle komme mere og vi konstaterede at vi havde ramt 400 tilmeldte, så noget måtte gøres! Resultatet blev et nyhedsbrev med generelle nyheder, konkurrencer og endda gaver. Vil du også læse? Du kan kigge med her: http://eepurl.com/bweWhX

Hvis du også vil være blandt dem, som modtager nyhedsbrev, så kan du skrive dig op på vores tilmeldingsside. Vi lover ikke at belemre dig med alverdens nyheder og store mængder af emails! Vores målsætning er at få lavet 4 om året, men lad os nu se – indtil nu har frekvensen jo været knapt så høj 😉

Tilbage er lige nu blot at ønske dig et godt skoleår!

Måske ses vi? Det kunne være sjovt!

Af Peter Holmboe

Teacher, media and tech-nerd, father, husbond and generally very happy :-)

Translate »