Kategorier
Aktiviteter

FlipDK2015

Vi har været til “FlipDK 2015”

[su_quote cite=”Mød nogle af de førende pionerer, der bruger Flipped Learning i egen praksis og få selv fingrene i flipperiet!”][/su_quote]

Således lød overskriften til årets konference om Flipped Learning, som udover at været “året konference”, faktisk også var den første på dansk grund.

Flip_flyerSå meget desto større var både lysten til at deltage og forventningerne til at møde ligesindede, der ligesom vi har lyst til at undersøge Flipped Learning i et didaktisk og pædagogisk perspektiv.

Og lad det være sagt med det samme… Dagen, som foregik i Odense Kongrescenter, var god!
Den bød samlet på 7 oplæg og 5 workshops med forskellige vinkler på Flipped Learning og der var samtidig rig mulighed for samtaler, snakke, diskussioner – her var face-to-face netværk i stor stil!

Dagen var initieret og arrangeret af Generator i samarbejde med Anders Schunk, som ildsjælen der på bedste vis bandt dagen sammen.
Vi var så heldige at få lov til at åbne ballet med en 45 minutters keynote med efterfølgende spørgetid, ligesom vi også begge stod for en workshop. Roland talte om det multimodale perspektiv set i lyset af Flipped Learning, men Peter talte om helt håndgribelige erfaringer fra egen undervisning i erhvervsskoleregi.

Ikke alene blev vi taget godt imod, men vi blev taget meget godt imod!

Spørgelysten var stor og vi fik mulighed for også at lytte til Rasmus Fink Lorentzen, som dykkede ned i udfordringer og muligheder i hele det it-didaktiske felt.  fik på en rolig og overbevisende måde belyst emnet både sobert og grundigt!

Roland taler om multimodalitet.Også Anders Schunk, Henning Romme Lund, Per Gregersen og Anne Boie Johannesson stod for generøs uddeling af tanker og erfaringer i forbindelse med erfaringsoplæg og workshops. Deltagerne havde altså rig mulighed for at vælge og vrage mellem muligheder og vinkler, så det mest ærgerlige ved dagen var egentligt at den var så kort.

Hvem ved… Måske kommer der også en FlipdDK 2016?

Det håber vi!

Af Peter Holmboe

Teacher, media and tech-nerd, father, husbond and generally very happy :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »