Om mig

Mit navn er Peter Holmboe.

Jeg er som udgangspunkt læreruddannet og har i efterhånden mange år interesseret mig for hvordan, hvornår og hvorfor man kan eller skal integrere it i læring, undervisning og uddannelse.

Jeg har arbejdet på flere forskellige uddannelsesinstitutioner – folkeskole, seminarium, AOF, VUC og handelsskole. Jeg har derfor erfaring med en række forskellige læringssituationer med vidt forskellige målgrupper, men uanset hvor jeg har slået mine folder, så har jeg været beskæftiget med it-udvikling i forbindelse med både det undervisningsmæssige og det administrative eller ledelsesmæssige.

Generelt trives jeg med udvikling og interesserer mig meget for samspillet mellem mennesker og udvikling, set i et it-perspektiv.

I min dagligdag er jeg heldig også at være involveret i alskens projekter og forløb, som har sit udspring i mit arbejde på UC SYD. Det handler om lige dele undervisning, foredrag, udvikling og forskning – altsammen i praksisnær tilknytning uanset hvad og hvor forskellig praksis så er.

Jeg har i tidens løb været så heldig at komme til at arbejde med og i projekter og kontekster, som umiddelbart forekommer uensartede, men dog har de uddannelse, læring, udvikling, ledelse og digitale elementer som fællesnævner.
Eksempelvis har jeg arbejdet sammen med både den “traditionelle” undervisningssektor, det danske forsvar, banksektoren, private aktører, forelagsvirksomheder og noget så umiddelbart fjernt som rumforskning.

Jeg prøver at holde mine projekter og aktiviteter opdateret på UC Viden og på LinkedIn, hvor vi måske skal forbinde…
Her kan du se hvad jeg har beskæftiget mig med af projekter, hvor jeg har været ansat og hvad jeg har af uddannelse.

Hvis det giver mening, så kan vi jo forbinde – hvem ved… Måske en dag, vi kan bruge hinanden til noget godt og givtigt?
DET håber jeg!

Jeg håber at du finder noget der interesserer dig og du er altid velkommen til at kontakte mig.
Du kan fange mig på mail eller via 4255 4242

-Peter

Linkedin  Twitter

Translate »