Om mig

Peter HolmboeMit navn er Peter Holmboe.

Jeg er som udgangspunkt læreruddannet og har i efterhånden mange år interesseret mig for hvordan, hvornår og hvorfor man kan eller skal integrere it i læring, undervisning og uddannelse.

Jeg har arbejdet på flere forskellige uddannelsesinstitutioner – folkeskole, seminarium, AOF, VUC og handelsskole. Jeg har derfor erfaring med en række forskellige læringssituationer med vidt forskellige målgrupper, men uanset hvor jeg har slået mine folder, så har jeg været beskæftiget med it-udvikling i forbindelse med både det undervisningsmæssige og det administrative eller ledelsesmæssige.

Generelt trives jeg med udvikling og interesserer mig meget for samspillet mellem mennesker og udvikling, set i et it-perspektiv.

I min dagligdag er jeg heldig også at være involveret i alskens projekter og forløb, som har sit udspring i mit arbejde på UC Syddanmark. Her er jeg ansat under Udvikling og Forskning i Videncenter for Almen Pædagogik og Formidling.

 

Jeg prøver at holde mine projekter og aktiviteter opdateret på UC Viden og på LinkedIn, hvor vi måske skal forbinde…
Her kan du se hvad jeg har beskæftiget mig med af projekter, hvor jeg har været ansat og hvad jeg har af uddannelse.

Jeg har i tidens løb været så heldig at komme til at arbejde med og i projekter, som umiddelbart ligger langt væk fra mit daglige arbejde.

Eksempelvis ved jeg ikke meget om magnetmålinger i rummet eller hvordan man sender en rover til Mars, men jeg har været tilknyttet som konsulent og læremiddeludvikler hos Dansk Rumforskningsinstitut, som ellers bedriver forskning på felter, som umiddelbart ligger langt væk fra mine kompetencer. Jeg var i denne sammenhæng med til at skabe og udvikle en netbaseret læringsportal om rumfart og universet, som den dag i dag kan ses på Rummet.dk.

Spørgsmålet er i denne sammenhæng ikke så meget hvad den ene eller den anden part nu mangler, men mere hvad man kan byde ind med i det fælles samarbejde.

 

Hvis det giver mening, så kan vi jo forbinde – hvem ved… Måske en dag, vi kan bruge hinanden til noget godt og givtigt?
DET håber jeg!

Jeg håber at du finder noget der interesserer dig og du er altid velkommen til at kontakte mig.
Du kan fange mig på mail eller via 4255 4242

-Peter

Linkedin  Twitter

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

%d bloggers like this: